Ros Hoefverzorging  
 

 Voorwaarden en tarieven

Tarieven:

Per 01 januari 2024 gelden de volgende tarieven:

- Bekappen A pony 35 euro

- Bekappen B pony 40 euro

- Bekappen Paard 45 euro

Tijd wordt gereserveerd á 30 minuten A en B pony’s en paarden 45 minuten.

Voorwaarden:

Ik heb een droge verharde plaats nodig. De reden; telkens als het paard of pony zijn voet terug wil en ik sta op zand moet ik de hoef weer schoonpoetsen. Droog omdat mijn spullen anders echt wegroesten.

Dat geld ook voor het paard zelf, zijn hoeven/benen moeten droog zijn.

Afspuiten kan, maar dan moet je hem wel goed nadrogen met een handdoek. Meestal is een harde borstel ook goed genoeg om de troep van de benen te krijgen.

Los zand op de flanken etc even eraf borstelen anders heb ik dat achter m’n oren hangen🤪

Warme zonnige dagen; ik hou echt van de zon, maar tijdens het werken wordt het al gauw echt warm, schaduw is dan wel heel fijn. 

Regen; ik werk echt NIET in de regen. 

Ik werk uitsluitend op routes, dit is om te voorkomen dat ik nóg hogere brandstof-kosten heb, EN om mijn tijd zo slim mogelijk in te delen. Ik heb zelf ook paarden en een gezin.

Mijn routes zijn gebaseerd op een bekapinterval van 6 weken. Bij revalidatie kunnen kortere bekapintervallen besproken worden. Langere intervallen dan 6 weken, doe ik niet. 

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Je paard hoeft niet lang van te voren op de bekap-plaats te staan, dat vinden ze meestal niet leuk. Het werkt alleen niet als je het paard/pony nog ver achter in de wei (uit de modder) moet plukken. De hoeven hoef je niet uit te krabben, dat doe ik wel. Mocht er iets niet goed uitkomen, kijk even of een stalgenoot je wil helpen, en als je paard relaxed is, wil ik hem zelf ook wel pakken. Das echt geen probleem.

Vergeten afspraken worden doorberekend.

Neem vrijblijvend contact op via whatsapp voor meer informatie

E-mailen